top of page

Naam website

Bomen Planten

Bomen planten

Bent u van plan om een boom te planten? Dat is een goede keuze! Wij helpen u graag zodat u straks geen zorgen om uw boom heeft. Kiest u ervoor om uw boom te laten planten door Luchtenberg Meesters in Bomen? Dan weet u dat het goed komt. 

 

wood-nature-leaves-tree.jpg

Hoge kwaliteit bomen

U wilt natuurlijk bomen van een hoge kwaliteit. Daarom werken wij met een vaste kweker die altijd de gezondste bomen levert. Deze bomen zijn goed vertakt en krijgen goede begeleidingssnoei vanaf het prille begin. 

Bij Luchtenberg Meesters in Bomen weten we als geen ander wanneer we het beste uw bomen kunnen planten. Dit kan namelijk niet het hele jaar door. Zo planten wij geen bomen wanneer de grond bevroren is. Ook bij sneeuw of een te natte grond planten wij geen bomen. De wortels van de boom worden dan namelijk te nat en gaan rotten. 

 

Wij planten bomen vanaf het moment dat de bomen hun bladeren verliezen in het najaar. Bomen zijn dan namelijk in rust, waardoor ze niet tot nauwelijks verdampen. Mocht u bomen

in de zomer planten, dan verdampt de boom snel te veel water. Als u te laat bent met het water geven, gaat de boom dood. Wanneer er in het voorjaar nieuwe knoppen aan de bomen komen, stopt het plantseizoen.

De beste planttijd

Label to impress _ Luchtenberg Boomverzorging -2.jpg

Uw bomen laten planten: zo gaat dat 

Eerst kijken we samen met u naar welke boom of bomen u graag wilt hebben en of de boom

ook geschikt is qua grootte en waar u de boom of bomen wilt laten planten. Als het nodig is verwijderen we storende grondlagen, waarna we de boom precies op de juiste diepte planten. We zorgen ervoor dat het gat niet te diep of ondiep is. Grotere bomen verankeren we ondergronds, met palen en spanbanden. Zo blijft de boom goed staan.

20200528-Luchtenberg_Boomverzorging-EMF-

Zo werken wij

We gaan voor het beste  resultaat

We laten uw tuin of terrein altijd netjes achter

We beperken overlast voor uw buren zoveel mogelijk

Als er iets is waar u van baalt, lossen we het op

Meesters in bomen

Luchtenberg 8.jpg
Label to impress _ Luchtenberg Boomverzorging -13.jpg
20171013-Luchtenberg-Verhuur-EMFOTO-0539 (Large).jpg

Laat uw bomen planten door Luchtenberg Meesters in Bomen

Of u nu een eikenboom of een perenboom wilt laten planten, wij zorgen ervoor dat dit boven uw verwachting gebeurt. Wij leveren altijd maatwerk, want bomen zijn niet zomaar bomen. Ze hebben meesterschap nodig om elk jaar weer mooi tot bloei te komen. Na het planten is het van groot belang dat u uw bomen goed verzorgt. Daarom staan onze meesters klaar om u te adviseren en om uw bomen te snoeien, te verplanten en te kappen. Mocht u een onderhoudscontract willen, dan kan dat zeker! Neem contact met ons op en voor u het weet geniet u van het levendige uitzicht en het verfrissende groen van uw eigen bomen.

Adres

Cannenburg 43
3772 BJ Barneveld

Contact met Ruben

06-14059994

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page