top of page

Naam website

Label to impress _ Luchtenberg Boomverzorging -13.jpg

Bomen verplanten

Gaat u verhuizen, maar bent u erg gehecht aan een boom in uw tuin? Of wilt u de boom liever op een andere plek hebben? Bij ons is het mogelijk. We kunnen de boom namelijk voor u verplanten. Door onze jarenlange ervaring verhuizen we uw boom zonder problemen naar een nieuwe locatie, precies zoals u wenst.

Waarom uw boom laten verplanten door professionals?

Luchtenberg 3.jpg

Waarom uw boom laten verplanten door professionals?

Het verplanten van bomen vereist vakmanschap. Onze meesters beschikken over de kennis en ervaring om de specifieke behoeften van verschillende boomsoorten te begrijpen. We bepalen de beste tijd voor het verplanten en houden rekening met factoren zoals de boomsoort, de grootte van de boom en de huidige en toekomstige groeiomstandigheden. Door professionals in te schakelen kunt u nog vele jaren genieten van een mooie bloeiende boom. 

Het verplanten van uw boom doen we zo

Met een doordachte aanpak steken we de wortels zorgvuldig rond en omringen ze met een beschoeiing. Vervolgens voegen we voedzame grond toe aan de binnenkant van de beschoeiing. In die voedzame grond zitten namelijk goede schimmels die de wortelgroei stimuleren, waardoor de boom kleine haarwortels aanmaakt. Zo ontstaat er een sterke kluit. Die graven we na 1 tot 2 jaar uit en plaatsen we op de nieuwe plek terug. Op die nieuwe plek hebben we de bodem natuurlijk al goed bewerkt. Dat zorgt ervoor dat de boom goed aanslaat na het verplanten. Indien nodig zal de boom, voor het verplanten, gesnoeid worden zodat de boom niet te veel verdampt als de boom op zijn nieuwe plek in blad komt.​
 

Luchtenberg Meesters In Bomen Homepage.jpg
20171013-Luchtenberg-Verhuur-EMFOTO-4265.jpg

Nazorg voor de verplante boom

Wij gaan verder dan alleen het verplanten van de boom. Na het verplanten heeft de boom tijd nodig om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving. Goede nazorg is belangrijk om de boom te helpen vestigen en groeien in zijn nieuwe omgeving. Onze meesters geven u altijd deskundig advies over de nazorg van de boom. Ook voor het snoeien kunt u bij ons terecht. We bieden zelfs een onderhoudscontract aan.

Luchtenberg Rijssen-24.jpg.jpg
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Zo werken wij

We gaan voor het beste  resultaat

We laten uw tuin of terrein altijd netjes achter

We beperken overlast voor uw buren zoveel mogelijk

Als er iets is waar u van baalt, lossen we het op

Meesters in bomen

20200528-Luchtenberg_Boomverzorging-EMF-47.jpg
Label to impress _ Luchtenberg Boomverzorging -13.jpg
210327 BIB - Luchtenberg045.jpg

Kies voor de kwaliteit van Luchtenberg Meesters in Bomen

Het verplanten van uw bomen is bij ons in goede handen. We leveren altijd maatwerk, want bomen zijn niet zomaar bomen. Ze hebben meesterschap nodig, ook bij het verplanten. Na het verplanten is het belangrijk dat u de bomen goed verzorgt. Daarom staan onze meesters klaar om u te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor een ongeëvenaarde ervaring in boomverzorging, we staan voor u klaar.

Adres

Cannenburg 43
3772 BJ Barneveld

Contact met Ruben

06-14059994

Email

Connect

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page